Met het VISTA-deurhekje beschermt u bepaalde plaatsen voor ongewenste toegang door kinderen of huisdieren. Dit deurhekje is extra hoog – maar liefst 90 cm – en kan veilig gemonteerd worden in deuren met een breedte tussen 60 cm en 120 cm. Uitbreidingsmodules heeft u niet nodig; alles is reeds op maat.

Dankzij twee elementen is de VISTA een uitzonderlijk beschermhekje. Ten eerste is 90 cm de ideale hoogte waardoor ook grotere broers of zussen het deurtje moeilijk open krijgen of grotere honden erover springen; toch past het als de deur gesloten moet worden. Andere hekjes van meer dan 100 cm moeten gedemonteerd worden (de klink!), terwijl u de VISTA gemonteerd kunt laten.

Een tweede blikvanger is het stalen net. De mazen zijn zo klein dat geen enkel babyvingertje erin past, maar toch is het bijna doorzichtig. Het is het eerste hekje in zijn soort dat nog doorkijk biedt, maar zonder lelijke spijlen. Kinderen kunnen zich ook niet aan het hek optrekken of eraan schudden. Het is vanzelfsprekend stabiel en stevig in het frame verankerd.

De VISTA werd eveneens ontworpen voor outdoortoepassingen. Geniet gerust van een mooi outdoor-deurhekje, dat zowel roestvrij als weerbestendig is. Perfect om bijvoorbeeld te plaatsen bij uw tuinhuisje, aan de garagedeur of aan de zijweg van uw huis.
Traphekje

Traphekje VISTA voor trappen en leuningen
Trappen & leuningen: uitstekende veiligheid dankzij het VISTA-traphekje

Een beveiligd trapgat vermindert het risico dat een baby of klein kind van de trap kan vallen. Zeker voor de trap, een zone met een hoog risico, moet het gekozen traphekje perfect dienst doen en een uitstekende kwaliteit hebben.

VISTA voldoet aan deze eisen. Omdat er geen spijlen zijn, waaraan het kind zich kan optrekken en in het ergste geval zo zelfs over het hekje kan tuimelen, vermijden we alvast een groot risico. Een ander belangrijk voordeel is de hoogte van 90 cm. De gebruikelijke hoogte van ca. 75 cm weerhoudt grotere broers of zussen er vaak niet van om over het hekje te klimmen, maar geen enkel klein kind slaagt hierin bij de VISTA van 90 cm.

Voor leuningen bieden we een Y-adapter. Deze gebruikt u aan het hekje en kunt u aan ronde leuningen bevestigen.
Beschermhekje voor honden & katten

VISTA beschermhekje honden katten huisdieren
Huisdieren: gevoelige plaatsen worden perfect afgeschermd

Het perfecte deurhekje voor honden en katten herkent u doordat de dieren niet tussen de spijlen door kunnen lopen en niet over het hekje kunnen springen. Een geschikt hekje voor honden of katten moet tenslotte delen in uw huis of woning beschermen.

Dankzij ons metalen VISTA-net voorkomen we dat zelfs het kleinste huisdier door de gebruikelijke spijlen glipt. Door de extra hoge afmeting van 90 cm houdt u ook grotere dieren weg uit ruimtes, die ze niet zonder toezicht mogen ontdekken. Terwijl uw vierpotige lieveling aan spijlen kan kauwen of trekken, biedt het design van de VISTA geen greep. Het stevige metalen net is bovendien niet giftig en heeft vanzelfsprekend geen scherpe kanten.
Outdoor-deurhekje

Outdoor-deurhekje VISTA
Outdoor: ook uitstekend geschikt voor buiten

Beveilig bepaalde zones buiten met het VISTA-deurhekje. Dat is weerbestendig en roestvrij. Laat in de zomer onbezorgd de deur van het balkon of terras open, want dankzij VISTA is uw kind veilig.

Als u uw baby of peuter liever niet zonder toezicht in de tuin laat spelen, is het extra hoge VISTA-deurhekje de perfecte oplossing. Het vormt niet alleen een afbakening tussen binnen en buiten, maar kan ook in de tuin zelf gebruikt worden. Zo beschermt u niet alleen kinderen, maar ook huisdieren. U zorgt bijv. voor een afscheiding naar de garage, naar de doorgang tot de straat naast het huis of het tuinhuisje.