Med dørbeskyttelsesgitteret VISTA sikrer De deres døre imod uønsket adgang af børn eller husdyr. Met 90 cm er det ekstra højt og lader sig sikkert montere i døre med en bredde fra 60cm til 120cm. De har ikke brug for udvidelsesmoduler. Det er allerede fremstillet efter mål.

To ting gør beskyttelsesgitteret VISTA til et helt særligt beskyttelsesgitter. For det første har vi med 90 centimeter valgt den ideelle højde for også for de større soskende at besværliggøre åbningen af døren eller at større hunde kan springe over det. Alligevel passer det ind i døren, når denne engang skal lukkes. Mens andre gitre, som har en højde på mere end 100cm, skal afmonteres (…dørhåndtaget!), så kan De lade beskyttelsesgitteret VISTA være påmonteret.

Det andet highlight er stålnettet. Det er så finmasket, at ikke nogen babyfinger passer igennem og alligevel er det næsten gennemsigtigt. Som første gitter af denne art har det dermed et godt udsyn, uden at man skal ægre sig over uæstetiske gitterstave. Det er også umuligt at trække sig i opadgående retning ved gitteret og det er heller ikke muligt at ruske i det. Det er stabilt på en naturlig måde og fast forankret i rammen.

Beskyttelsesgitteret VISTA er ligeledes blevet konstrueret til udendørs området. Således kan De glæde Dem til et flot udendørs beskyttelsesgitter, som både er rustfrit og også vejrbestandigt. Perfekt til indsatsen, f.eks. ved redskabsskuret, ved garageporten eller sidevejen væk fra huset.
Trappebeskyttelsesgitter

Trappebeskyttelsesgitter VISTA til trapper og gelændere
Trapper & gelændere: bedste sikkerhed med trappebeskyttelsesgitteret VISTA

En sikret trappeopgang udelukker risikoen, at en baby eller et lille barn kan falde ned ad trappen. Lige netop »Højrisikoområdet” trappe kræver en høj grad af funktionalitet og kvalitet hos det valgte trappebeskyttelsesgitter.

Beskyttelsesgitteret VISTA opfylder disse krav. Da vi ikke anbringer gitterstave, på hvilke barnet kan trække sig op ad og i værste fald endda kan trække sig ud over beskyttelsesgitteret, så bortfalder allerede en stor fare. En yderligere vigtig fordel er højden på 90 centimeter. Mens konventionelle ca. 75 centimeters højde ikke rigtigt kan afholde den noget større søskendedel fra at klatre over gitteret, så er det ikke muligt for et lille barn, ved beskyttelsesgitteret VISTA med 90 centimeter.

Til gelændere har vi Y-adaptere. Disse anvender De direkte ved dørbeskyttelsesgitteret og kan dermed fastgøre det ved runde gelændere.
Hunde & katte beskyttelsesgitter

VISTA beskyttelsesgitter hunde katte husdyr
Husdyr: sarte områder beskyttes perfekt

Det perfekte dørbeskyttelsesgitter til hunde og katte udmærker sig derigennem, at hunden eller katten ikke kan løbe ud mellem gitterstavene og at de ikke kan springe over beskyttelsesgitteret. Et perfekt hunde- eller kattebeskyttelsesgitter skal, når det kommer til stykket, beskytte områder i hus eller lejlighed.

Med vores VISTA metalnet forhindrer vi, at også et meget lille husdyr slipper gennem konventionelle gitterstave. Med den ekstra store størrelse på 90 centimeter holder vi også større dyr væk fra områder, som ikke skal udforskes uden opsyn. Mens vores firbenede yndling også kan gnave eller ruske i gitterstave, så har VISTA´s design ikke sådan en angrebsflade. Det stabile metalnet er derudover ugiftig og har selvfølgelig slet ikke nogen skarpe kanter.
Udendørs dørbeskyttelsesgitter

Udendørs dørbeskyttelsesgitter VISTA
Udendørs: Allerbedst egnet, også til det udvendige område

Afsikre deres udvendige områder med dørbeskyttelsesgitteret VISTA. Beskyttelsesgitteret VISTA er vejrbestandigt og rustfrit. Lad deres balkon- eller terrassedør stå ubekymret åben om sommeren; med beskyttelsesgitteret VISTA er deres barn beskyttet.

Når De ikke ønsker at deres baby eller lille barn leger i haven, uden at være under opsyn, så er det ekstra høje dørbeskyttelsesgitter VISTA den perfekt løsning. Ikke kun til afgrænsning af det ind- og udvendige område. Det kan også indsættes indenfor haveområdet. Ikke kun for børn, men også for husdyr skaber De en beskyttelse. Adskil f.eks. adgangen til garagen, gennemgangen til gaden ved siden af huset eller redskabsskuret.